mina Tjänster

Massagebehandlingar

Hos mig kan du få klassisk hel, halvkroppsmassage, gravidmassage, hotstone massage och koppningsmassage. Behandlingen skräddarsys efter just dina problemområden och behov.

Visste du att genom att ge din kropp massage så frigörs kroppens egna lyckohormon oxotycin.
Oxotycin är substansen som minskar stress, ångest, rädsla, aggressivitet, smärta, depression och det ger även i sin tur avslappning.

Boka direkt Läs mer om massagebehandlingar

PT-Träning

Att ha en personlig tränare blir mer och mer vanligt samtidigt som det är ett effektivt sätt att få snabba och hållbara resultat. Den som tränar med en personlig tränare får ut mer av sin träning och märker större skillnad på kortare tid än den som tränar på egen hand gör.

Tillsammans arbetar vi fram en individuell plan utifrån just dina mål, behov och förutsättningar. Jag som personlig tränare kan hjälpa dig med allt från att komma igång med träningen till att lägga uppspecifika träningsprogram för särskilda ändamål.

Boka direkt Läs mer om PT-träning

Gruppträning utomhus

Funktionell träning utomhus i grupp där det ena passet inte är det andra likt, vi använder oss både av vad naturen har att erbjuda och redskap. Passar alla då man själv kan bestämma nivån på intensiteten i övningarna och även alternativa övningar erbjuds.

Intresseanmälan

HälsovisionPowerMamma

Det är viktigt att bli stark inifrån och ut eftersom bålstabilitet är grunden till alla rörelser. Det är kroppens förmåga att vara ett stöd för armar och ben när det utsätts för belastning och kraft som gör att muskler och leder kan prestera säkert i effektiva lägen.

Här lär du dig att få kontroll över din aktivering i samspel med rörelse för att klara av vardagen som mamma och din träning. Vill du som mamma eller blivande mamma ha hjälp med personlig träning är det viktigt att du får den hjälpen av någon med kunskap om mammakroppen och magens förändringar under och efter en graviditet.

Intresseanmälan Läs mer om PowerMamma

Power plate

Power Plate är den effektivaste och skonsammaste träningsformen som finns idag. När du tränar Power Plate aktiveras nästan 100% av muskelfibrerna i den muskelgrupp du tränar. 

Power Plate är en vibrationsplattform som förstärker våra rörelser och verkar i tre dimensioner. Den 3D rörelse som maskinen framkallar är harmonisk och extremt effektiv. Den stimulerarfler och djupare muskelfibrer. En timmes träning på Power Plate motsvarar nästan 3 timmar konventionell träning på gym.

Intresseanmälan Läs mer om Power Plate

Post Natal

Våra Post Natal kurser vänder sig till dig som efter förlossning behöver stärka upp bäckenbotten, återfå balans, bålstabilitet och rörelse. Vi kan hjälpa dig att minska dina besväroch förebygga ett svagt bäckenbotten i framtiden.

Intresseanmälan

Med lång, bred erfarenhet och gedigen utbildning