PT-tRÄNING

Att ha en personlig tränare blir mer och mer vanligt samtidigt som det är ett effektivt sätt att få snabba och hållbara resultat. Den som tränar med en personlig tränare får ut mer av sin träning och märker större skillnad på kortare tid än den som tränar på egen hand gör.

Tillsammans arbetar vi fram en individuell plan utifrån just dina mål, behov och förutsättningar. Jag som personlig tränare kan hjälpa dig med allt från att komma igång med träningen till att lägga uppspecifika träningsprogram för särskilda ändamål.

Oavsett vad dina behov och mål är så kommer jag finnas vid din sida hela vägen för att du ska kunna nå dina mål på ett säkert och effektivt sätt.

Det finns många olika anledningar att investera i en personlig tränare oavsett om du är nybörjare, vältränad eller idrottsman/kvinna. Att träna med en personlig tränare kan vara en stor inspirationskälla till att finna glädje och inre motivation. Det är också mycket tidseffektivt, i och med att träningen är välplanerad utifrån dina förutsättningar och mål. Du spar både tid och kraft samtidigt som du når resultat. Med en bättre teknik och säker träning jobbar du skadeförebyggande, vilket främjar din hälsa och stärker dig i din vardag.

Jag erbjuder både personlig träning, Duo-träning och PT-small grupp. Duo- träning innebär att du tränar två samtidigt t ex med din partner, kollega eller vän. PT-small grupp innebär att du är mellan 4-6 personer och tränar samtidigt. Detta är en mycket uppskattad träningsform då du kan vara en grupp vänner eller kollegor som tränar för att peppa och motivera varandra.

Förutom olika variationer PT-timmar, klippkort på PT-timmar så har jag även ett komma igång paket ”PTGetStarted”. I det paketet ingår ett uppstartsmöte där vi gemensamt kommer fram till vad du vill uppnå vad det gäller kost, träning och livsstil. Vi tar reda på ditt syfte, mål och kommer tillsammans fram till vad som krävs för att du skall ha möjligheter att uppnå det. Vi identifierar vilka hinder och möjligheter som finns, och sist men inte minst skriver vi ner konkreta förändringar, del och slutmål.

Vi tränar tillsammans vid tre tillfällen med ca 1 veckas mellanrum, du har då full tillgång till mig för råd, pepp och stöttning via sms och mail, du har även fri tillgång till en kost och träningsplattform som jag jobbar med. Du skickar veckorapport och jag ger dig feedback på detta inom 24 timmar.

Vi träffas efter detta för en timmas möte, reflekterar över hur veckorna varit, med/motgångar och vad nästa steg blir på din väg mot ett hälsosammare liv. Vi tittar över din kost under dessa veckor, du kommer få fylla i en kostdagbok och sedan jobbar vi utifrån den mot en hållbar kosthållning som går hand i hand med 80/20, vilket innebär att inget är förbjudet att äta bara inte alltid. Kom ihåg att kosten är minst lika viktig som din träning. Min grundfilosofi är att kost och träning ska tillföra glädje i livet inte vara ångestfyllt.

Boka direkt

Hur går det till?

Första mötet med mig som personlig tränare är en konsultation. Under en konsultation ligger fokus på dig som klient och vi gör tillsammans en behovsanalys, vilket innebär att jag ställer frågor till dig om din tidigare träningsbakgrund, om eventuella skador och sjukdomar samt vilka mål och vilket syfte du har med din träning. Vidare kommer även en rörelseanalys göras för att ta reda på eventuella begränsningar.

Jag hjälper dig enskilt, tillsammans med en kompis, partner eller i en mindre grupp, möjligheterna och alternativen är många.

Kost

Kostrådgivning passar dig som funderar över vad du bör äta om du vill prestera bättre, få mer ork, förändra beteende, kanske gå upp, ner i vikt eller helt enkelt vill få inspiration till att äta bättre och sundare mat.

Kostrådgivning går att boka online och på plats i Trosa och Nykvarn. Du får tillgång till kostregistreringsprogrammet NutritionData under hela perioden

PT-Online

Behöver du hjälp att komma igång med din träning, styra upp din kost, få motivation, inspiration, nå ett specifikt mål?

Vad ingår?

  • Tränings- och kostschema som är speciellt anpassat efter just dina behov, möjligheter och mål
  • Uppföljning veckovis för avstämning och för eventuella justeringar efter hur veckan har fortlöpt och för att få pepp, motivationspåfyllnad och ännu mer inspiration
  • All kostregistrering, kostupplägg, tips och råd sker på en och samma plattform som du får inloggning till
  • Du väljer själv vart du vill träna, utomhus, hemma, på gymmet eller/och löpspåret/löpbandet
  • Du får innan start svara på många frågor angående din vardag, dina vanor, dina tankar kring träning och kost så att vi utefter det sätter ett rimligt mål som vi tillsammans jobbar mot

Tänk på att även PT online är godkänt för friskvårdsbidraget

Med lång, bred erfarenhet och gedigen utbildning