MassageBehandlingar

Hos mig kan du få klassisk hel, halvkroppsmassage, gravidmassage, hotstone massage och koppningsmassage. Behandlingen skräddarsys efter just dina problemområden och behov.

Visste du att genom att ge din kropp massage så frigörs kroppens egna lyckohormon oxotycin.
Oxotycin är substansen som minskar stress, ångest, rädsla, aggressivitet, smärta, depression och det ger även i sin tur avslappning.

Jag är utbildad diplomerad massageterapeut, på Axelsons i Stockholm, och kvalitetssäkrad via Kroppsterapeuterna. Jag har mitt behandlingsrum i min PT studio i Trosa, det finns även möjlighet att boka behandling hemma i Nykvarn i ett behandlingsrum vid huset där jag bor.

Boka direkt

Massage på arbetet

Massage på jobbet är något som är mycket uppskattat. En kort paus, med stort mervärde för medarbetaren.

Jag kommer till arbetsplatsen, har med mig allt som behövs, såsom massagebänk, handdukar mm.

Läs mer om mina företagstjänster

Svensk klassisk massage

En terapeutisk form av massage som kan användas både i förbyggande och rehabiliternade syfte.

Man arbetar med klassiska väl beprövade grepp. Resultatet blir syresatta, varma, långa och avspända muskler. Dessutom infinner sig det själsliga välbefinnandet.

Hotstone / Avslappningsmassage

Hotstone / Avslappningsmassage är en fantastisk behandling med varma lavastenar i kombination med massage mjukar upp de mest spända musklar och ger fullkomlig avslappning. Behandlingen är inspirerad från fjärran östern och bygger på filosofin att man inte bara behandlar utsidan utan lägger stor vikt vid att även behandla insidan. Inre harmoni ger oss vital styrka och energi, vilket återspeglas i hud och utstrålning.

Koppningsmassage

Koppning är en traditionell behandlingsmetod där man med hjälp av sugkoppor skapar ett undertryck som påverkar bindväven i muskler och underhud. Koppan glider med hjälp av olja över huden och drar samtidigt upp huden vilket främjar cirkulationen av blod, lymfa och vävnadsvätskor. Den ökade blodcirkulationen bidrar även till att transportera bort slaggprodukter i bindväven. Koppning ger bättre rörlighet i musklar och leder samt reducerar celluliter.

Med lång, bred erfarenhet och gedigen utbildning